Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΦΩΤΟ)


Κωνσταντινούπολη, ρεπορτάζ-φωτογραφίες του Νίκου Μαγγίνα

Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς ο οποίος είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.




Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος υποδέχθηκαν στην είσοδο του Πατριαρχείου, σύμφωνα με την τάξη, ο Μητροπολίτης Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανος, Πρωτοσυγκελλεύων, ο Αρχιμ. Βαρθολομαίος Σαμαράς, Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου καθώς και κληρικοί της Πατριαρχικής Αυλής.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ανέμενε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην αρχή του διαδρόμου που οδηγεί στο Πατριαρχικό Γραφείο όπου και ακολούθησε η συνάντησή τους, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος Δημήτρη Αβραμόπουλου, του Πρέσβη της Ελλάδος στην Άγκυρα Κυριάκου Λουκάκη, του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη Πρέσβη Νικολάου Ματθιουδάκη, του Γενικού Γραμματέα του ΥπΕξ Βασίλειου Κασκαρέλη, των Μητροπολιτών Γέροντα Νικαίας Κωνσταντίνου, Γαλλίας Εμμανουήλ και του Αρχιγραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου Αρχιμ.Βαρθολομαίου.




_______________

Διαβάστε περισσότερες εκκλησιαστικές ειδήσεις στο Amen.gr